Toggle navigation
O našej
mäsovýrobe
Novinky
Produkty
Zaujímavosti
Kontakty
Údené
rebierko
Názov výrobku
Údené rebierko
Zatriedenie
surové solené mäso
Spôsob balenia
balené
Skladovacie podmienky
Skladujte pri teplote 0-4°C a RV max. 85%.
Trvanlivosť
10 dní
Hmotnosť balenia
cca 1kg
Zoznam produktov
Údené kolienko zadné
Údené rebierko z karé a krkovičky
Údené rebierko
Naša Opekačka
Naša Gazdovská rolka
Náš Gazdovský bok
Naša Iberia
Mäsovýroba
Trvanlivé tepelne opracované mäsové výrobky
Ostatné mäsové výrobky
Trvanlivé tepelne neopracované mäsové výrobky
Mäsové prípravky
Mäkké mäsové výrobky
Sušené mäsá
Surové solené mäsá a údené slaniny
Masť, oškvarky
Solené mäsá a slaniny tepelne opracované