Toggle navigation
O našej
mäsovýrobe
Novinky
Produkty
Zaujímavosti
Kontakty
Naša
GVP klobása
Názov výrobku
Naša GVP klobása
Zatriedenie
údená, ostatný mäsový výrobok, bezgluténový
Spôsob balenia
Skladovacie podmienky
Skladujte vo vise pri teplote +2 až +24°C a RV max. 80%.
Trvanlivosť
30 dní
Hmotnosť balenia
Zoznam produktov
Naša Gazdovská klobása
Naša GVP klobása
Naša Humenská ostrá klobása
Mäsovýroba
Trvanlivé tepelne opracované mäsové výrobky
Ostatné mäsové výrobky
Trvanlivé tepelne neopracované mäsové výrobky
Mäsové prípravky
Mäkké mäsové výrobky
Sušené mäsá
Surové solené mäsá a údené slaniny
Masť, oškvarky
Solené mäsá a slaniny tepelne opracované